Kozijnen / ramen / deuren / luiken

Kozijnen / ramen / deuren / luiken

Maatwerk (monumentale) kozijnen
Wij maken zowel standaard kozijnen, moderne kozijnen als kozijnen voor monumentale panden. De verschillende vormen kozijnen die wij maken kunnen een gebouw een klassieke uitstraling geven door kruisroedes in ramen of kozijnen te plaatsen en deze kunnen worden voorzien van historische profielen, zoals o.a. duivejager- en kraalprofielen. De keuze van hout voor kozijnen is afhankelijk van de toepassing en de gewenste uitstraling. Het meest gebruikt zijn Meranti, Merbau, Mahonie en voor monumentaal o.a. Amerikaans Grenen, Eiken en Oregon Pine

Maatwerk houten deuren
Wij maken binnen- en buitendeuren en maken de deur naar uw wensen en naar de stijl van uw pand. Ook hier wordt weer afhankelijk van de toepassing en de gewenste uitstraling gebruikt gemaakt van Meranti, Merbau, Mahonie en Eikenhout voor monumentale binnen- en buitendeuren
Buitendeuren zijn de visitekaartjes van uw huis. Wij maken zowel klassieke als trendy voor- en achterdeuren. U kunt kiezen voor een standaard vlakke deur, of een klassieke deur met sierlijsten of houtsnijwerk.
Een binnendeur moet passen bij uw interieur. Heeft u een voorkeur voor strak en trendy of is uw interieur juist romantisch en klassiek? U kunt bij ons terecht voor een passend ontwerp naar uw wens.
Heeft u een klassiek of monumentaal pand dan kunnen wij aan de hand van een bestaande deur of afbeeldingen een zelfde deur nieuw bijmaken.

*Vanzelfsprekend maken wij de historische en de moderne profileringen volgens de huidige normen qua komo, politiekeurmerk en volgens het bouwbesluit.

Zelf plaatsen?
Indien u wenst kunt u vanzelfsprekend uw in opdracht gegeven werkstukken zelf plaatsen of monteren, en indien gewenst helpen wij u daarbij. We leveren de op maat gemaakte kozijnen, deuren of ander timmerwerk dan naar uw wens in onderdelen, gedeeltelijk of geheel voorgemonteerd bij u af.