Houten raamluiken

Houten raamluiken

Maatwerk (monumentale) raamluiken
Wij maken zowel standaard raamluiken, moderne raamluiken als raamluiken voor monumentale panden. De verschillende raamluiken die wij maken kunnen een gebouw een klassieke uitstraling geven  De keuze van hout voor raamluiken is afhankelijk van de toepassing en de gewenste uitstraling. Het meest gebruikt zijn Meranti, Merbau, Mahonie en voor monumentaal o.a. Amerikaans Grenen, Eiken en Oregon Pine

Maatwerk houten raamluiken
Wij maken houten raamluiken naar uw wensen en naar de stijl van uw pand. Ook hier wordt weer afhankelijk van de toepassing en de gewenste uitstraling gebruikt gemaakt van Meranti, Merbau, Mahonie en Eikenhout voor monumentale houten raamluiken. U kunt bij ons terecht voor een passend ontwerp naar uw wens.
Heeft u een klassiek of monumentaal pand dan kunnen wij aan de hand van een bestaande deur of afbeeldingen een zelfde deur nieuw bijmaken.

*Vanzelfsprekend maken wij de historische en de moderne profileringen volgens de huidige normen qua komo, politiekeurmerk en volgens het bouwbesluit.

We leveren de op maat gemaakte houten raamluiken of ander timmerwerk dan naar uw wens in onderdelen, gedeeltelijk of geheel voorgemonteerd bij u af.