Massief houten keukens

Massief houten keukens

Handgemaakte massief houten Keukens
Wij ontwerpen en vervaardigen ook uw maatwerk keuken volledig naar uw wensen en specificaties.
Een keuken is niet alleen een stuk interieur, het is een unieke ervaring. Samen met u bespreken wij uw wensen maken we het ontwerp kiezen we met u de materialen zo uit het houtrek en zo van de boomstam. Wij leggen u verschillende mogelijkheden voor van klassiek tot modern en kunnen met onze kennis van materialen en technieken het juiste advies geven voor uw ontwerp.

Dankzij het op maat gemaakte concept wordt ieder hoekje van de ruimte benut en gaat er niets verloren, zoals wel het geval zou zijn bij standaard units. Hiervoor wordt er bij uw thuis nauwkeurig ingemeten.

Ieder ontwerp dat wij maken is uniek dankzij u, de klant met unieke wensen en het voor u persoonlijk gemaakte ontwerp. Van moderne keukens tot klassieke keukens en van strak tot uitbundig, wij kunnen het maken. De stijl, vormgeving, materialen, kleuren maar vooral de persoonlijke aandacht maken iedere keuken bij ons bijzonder.

De prijzen die wij voor onze service vragen zijn zeer fair ten opzichte van ons aanbod en liggen normaal niet veel hoger dan een goede keuken van een gerenommeerd merk. De meerwaarde ligt wel in het maatwerk en de vrije inspraak in het ontwerp. Het meest brede assortiment van materialen hebben wij in onze collectie waardoor er een prachtige keuze uit fronten, grepen en andere accessoires ontstaat. Omdat u samen met de maker uw wensen bespreekt zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Welk front u ook wenst, wij ontwerpen dit zelf voor u. De levertijd van een keuken is mede afhankelijk van de grote en of de complexiteit van het ontwerp. Wanneer de keuken in onze werkplaats is gemaakt, gepast en opgebouwd komen wij deze plaatsen bij u thuis. Ook in dit proces is oog voor detail ons kenmerk. In ca. twee dagen plaatsen wij uw nieuwe keuken en kunt u ervan genieten.